Van Gammeren’s installatiebedrijf b.v. is een installatiebedrijf gevestigd in Veen, actief in het ontwerpen en aanleggen van complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in woningen, bedrijfspanden, scholen, kerken, kantoren en winkels.

Van Gammeren’s Installatiebedrijf is gestart in 1931 en is in die ruim 80 jaren uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 30 gekwalificeerde medewerkers.

Vanaf de aanvang van een project tot en met de oplevering trachten wij de belangen van onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te behartigen. Hierbij vormt het wederzijds vertrouwen de basis voor een goed traject. Wij vertalen uw wensen en eisen in functionele installaties.

Bij van Gammeren's Installatiebedrijf b.v. is de organisatie vlak en zijn de communicatielijnen kort, zodat snel en gericht gereageerd kan worden op de wensen van de klant.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van adviseren,ontwerpen en installeren is van Gammeren's Installatiebedrijf b.v. in staat de kwaliteit,betrouwbaarheid en flexibiliteit zowel voor,gedurende als na realisatie van projecten te waarborgen.

Kwaliteit, Service en klantvriendelijkheid, dat zijn onze uitgangspunten!