Heeft u sanitair nodig. Wij zorgen er voor! Kiest u voor luxe of kijkt u vooral naar het functionele aspect? Er is veel mogelijk. Wij bespreken met u uw wensen, bekijken hoe deze te realiseren zijn en geven u graag advies over de indeling van uw nieuwe badkamer. Voor het uitzoeken van het sanitair werken wij nauw samen met de showroom van Plieger te Zaltbommel. www.plieger.nl.  Hier kunt u vrijblijvend terecht voor het maken van uw juiste keuze.

sanitair

Kranen

Kranen en douchekoppen zijn er te kust en te keur. Naast de traditionele kranen met een aparte warm en koud water draaiknop, zijn er ook handige ééngreeps uitvoeringen. De watertoevoer en temperatuur zijn simpel met één hand te regelen. Voor douches worden vaak de luxere kranen met thermostaatregeling geadviseerd. Hierbij kunt u de temperatuur vaststellen, wat vooral voor kinderen het risico op verbranding beperkt wordt. De kwaliteit en levensduur van kranen komen tot uitdrukking in de prijs.

Accessoires

Naast sanitaire meubilair en kranen, kunt u met behulp van accessoires een geheel eigen stijl geven aan de badkamer. Ook bij plieger kunt u terecht voor een ruim aanbod van spiegels, (design)-radiatoren, handdoekenrekjes, toiletrolhouders en tegels.

sanitair_1