Zonder stroom valt alles stil, daar om is het belangrijk dat we onze elektrische installatie deugdelijk installeren. Dat is ons vak, daar staan we voor.

Wij verzorgen nieuwe installaties, renovaties en uitbreidingen op bestaande installaties in en rondom uw woning, kantoor, winkel, magazijn en productieruimte. Dit kan compleet met advies, ontwerp en de benodigde tekeningen.

Wanneer u vast is wil zien wat voor mogelijkheden er zijn om te schakelen en te bedienen, zou u eens op www.gira.nl kunnen kijken, dit is een fabrikant van schakelmateriaal maar die hebben ook deurcommunicatiesystemen al dan niet met beeldscherm, centrale bediening van de installatie in uw woonhuis, waarin je programma’s kunt opnemen voor het schakelen van de verlichting als u bv. op vakantie gaat.

Hier ziet u ook wandcontactdozen met een ingebouwde led, die aan gaan als het donker wordt, zo hebt u in het donker toch nog oriëntatiepunten, het bedienen van uw geluidsinstallatie op meerdere plaatsen in het huis enz, enz, en dat allemaal in dezelfde lijn als het door u gekozen schakelmateriaal. Voor verdeelkasten zoals bv. in de meterkast- gebruiken we veelal het fabricaat Hager, kijk ook eens op hun site www.hager.nl.

In de grotere installaties van kantoren, fabrieken en scholen gaat de aanleg van kabels voor een groot gedeelte door kabel- wand- en/of vloergoten. Dit vereenvoudigd de aanleg bij nieuwe installatie en geeft veel flexibiliteit voor later uitbreidingen of wijzigingen, om hier een indruk van te krijgen zou een blik kunnen werpen op www.legrandnederland.nl

Merken

nanotech ledlight powercool livronovo