Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van centrale verwarminginstallaties in woningen en utiliteitsgebouwen, van klein tot groot.

Voor wat betreft cv-ketels zijn wij dealer van Remeha en Nefit - Bosch. Bij voorkeur passen wij deze fabrikaten toe omdat wij hiervan alle specifieke kennis en (de meest voorkomende) onderdelen standaard op voorraad hebben. Op speciaal verzoek kunnen wij ook andere fabrikaten leveren en monteren.

Vloerverwarming voeren wij bij voorkeur uit met WTH of Uponor vloerverwarming. Bij vloerverwarming maken we onderscheidt in vloerverwarming als hoofdverwarming (alleen vloerverwarming) en vloerverwarming als bijverwarming (vloerverwarming aangevuld met radiatoren en/of convectoren) Voor de toepassingmogelijkheden verwijzen wij u door naar de website van WTH of Uponor vloerverwarming of u kunt contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie.

Radiatoren voeren wij standaard uit met Stelrad radiatoren. Voor strakker afgewerkte radiatoren hebben wij ook Radson radiatoren in het programma. Voor speciale producten met betrekking tot verwarming kunnen wij u het assortiment van Jaga en Vasco aanbevelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites van de fabrikant of u kunt contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom.

Voor de verwarming van bedrijfshallen etc. werken wij met Mark producten betreffende luchtverwarming. De meeste voorkomende producten zijn de gas gestookte luchtverwarmers en indirect gestookte warm water heaters. Ook vloerverwarming wordt steeds meer toegepast in bedrijfshallen. Voor meer informatie hier over verwijzen wij u naar de website van de fabrikant of u kunt contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie.

Indien u een offerte wenst aan te vragen voor aanleg, renovatie of vervanging van cv-installatie of ketel dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Merken

remeha radson stelrad vasco wth nefit