Projecten

impressie

 In opdracht van Wind Groep Design & Build - Laco installeren wij een Sportcentrum in Zierikzee.

Lees meer: Sportcentrum Onderdak te Zierikzee

oomen-transportVoor Oomen Transport uit Nederhemert heeft Van Gammeren de complete centrale verwarming, mechanische ventilatie en warmtepompen aangelegd.

Lees meer: Oomen Transport

centraal-magazijnIn opdracht van Boolean Capital werkte Van Gammeren's Installatiebedrijf mee aan de centrale verwarming, elektra, loodgieterswerk, mechanische ventilatie en warmtepompen voor de herbestemming van het voormalig centraal magazijn in Tuil.

Lees meer: Herbestemming Voormalig Centraal Magazijn

centraal-magazijn-pliegerPlieger heeft in Zaltbommel een multifunctioneel magazijn gebouwd met een zonepicksysteem en een verpakkingsafdeling. Het nieuwe magazijn is voorzien van een Reznor direct gasgestookte verwarmingsinstallatie en luchtbehandelingsapparatuur. Van Gammeren is hierbij verantwoordelijk voor de installaties van de centrale verwarming, loodgieterswerk en natuurlijk mechanische ventilatie.

Lees meer: Nieuwbouw hal Plieger

amerscampDe Klerk Werkendam Bouw BV heeft Van Gammeren de opdracht gegeven het nieuwbouwproject Amerscamp in Werkendam te realiseren. Het nieuwbouwproject bestaat uit 8 appartementen over 4 woonlagen. Van Gammeren heeft gezorgd voor de centrale verwarming, elektra, loodgieterswerk en mechanische ventilatie.

Lees meer: 8 appartementen Amerscamp

praxisPraxis Raamsdonksveer maakt sinds 2007 deel uit van De Roon Bouwmarkten. Zij vroegen Van Gammeren deze Praxis compleet te voorzien van centrale verwarming, elektra, loodgieterswerk en mechanische ventilatie.

Lees meer: Praxis Raamsdonksveer

huisman

In opdracht van bouwbedrijf De Klerk Werkendam installeerden wij een kantoorgebouw in Schiedam. Het nieuwe kantoor wordt voorzien van centrale verwarming, airconditioning, regeltechniek, mechanische ventilatie en loodgieterswerk.

Lees meer: Kantoor Huisman te Schiedam

binnenvergtGrenzend aan één van de poorten naar de binnenstad van Zaltbommel heeft Van Gammeren gewerkt aan een vernieuwde wijk, De BinnenVergt. Naast elektra verzorgden wij de centrale verwarming, loodgieterswerk, mechanische ventilatie en warmtepompen. Bijzonder is het feit dat dit een LEAN project is.

Lees meer: 59 appartementen "Binnenvergt" fase 2A

kollenbrugDe bestaande klapbrug over het riviertje de Kromme Mijdrecht te Woerdense Verlaat is vervangen en daarbij heeft Van Gammeren het bedieningsgebouw gerealiseerd. Naast het loodgieterswerk is ook de centrale verwarming, mechanische ventilatie en warmtepompen toegepast.

Lees meer: Bedieningsgebouw Kollenbrug

de-poortWaar vroeger de Huishoudschool en de bank waren gevestigd in Andel is nu een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Tankens Andel BV gaf Van Gammeren de opdracht voor centrale verwarming, loodgieterswerk en mechanische ventilatie. Dit project is inmiddels opgeleverd.

Lees meer: 25 appartementen" De Poort"

waluweDe bouw van de brede school "De Waluwe" moest in korte tijd gebeuren. Door middel van een goede samenwerking is dit gelukt. Alle disciplines van Van Gammeren zijn in deze opdracht van pas gekomen: centrale verwarming, elektra, loodgieterswerk, mechanische ventilatie en warmtepompen.

Lees meer: Brede school "De Waluwe"

garage-van-andelIn opdracht van De Klerk Werkendam Bouw realiseert Van Gammeren Autobedrijf van Andel. Haar nieuwe garage en woning in Sleeuwijk krijgt nieuw gebouw met een ruime showroom, kantoorruimte, werkplaats en opslagruimte. Daarnaast wordt bovenop de werkplaats een woonruimte gebouwd. Naast het loodgieterswerk installeert Van Gammeren centrale verwarming, mechanische ventilatie en warmtepompen.

Lees meer: Garage van Andel