Een nieuwe CV-ketel is een grote investering. Een juiste keuze is daarom belangrijk. U beslist namelijk voor de komende 15 tot 20 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw woning of kantoor. Graag adviseren wij u bij deze beslissing. Wij komen de situatie ter plaatse bij u thuis bekijken zodat u er zeker van kunt zijn dat u van een deskundig en optimaal advies met een vrijblijvende offerte gebruik maakt.

Welke CV-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, grootte van het huis, enz. Wij adviseren u graag persoonlijk of u het best een HR-ketel, een combi-ketel (met ingebouwde boiler) of een CV-ketel met een indirect gestookte boiler kunt gebruiken.

CV-regeling

De temperatuurregeling kan geschieden door middel van een ruimtethermostaat, een klokthermostaat, thermostatische radiatorkranen of een weersafhankelijke regeling. Een ruimtethermostaat probeert de temperatuur zo goed mogelijk rond de instelbare temperatuur te houden.

Een klokthermostaat doet dit ook, maar heeft als toegevoegde waarde dat u bijvoorbeeld kunt instellen dat de verwarming aan gaat op diverse door u in te stellen tijden. Thermostatische radiatorkranen maken het mogelijk de temperatuur nog nauwkeuriger, per vertrek te regelen. De weersafhankelijke regeling ten slotte past de temperatuur aan aan de buitentemperatuur en zal daardoor bij relatief warm weer een lagere temperatuur CV-water leveren.

Wij zijn dealer van: www.nefit-bosch.nl en www.remeha.nl 

Merken

remeha radson stelrad vasco wth nefit